Som VD, Skyddar Du Ditt Företags Data Och Dina Kunders Privata Information BÄTTRE ÄN VAD Equifax, Yahoo och Marriott Gjorde?

Om svaret är “Nej” — och låt oss vara ärliga, svaret ÄR Nej — du lämnar dig själv och ditt företag öppet för ett MASSIVT ansvar, MILJONER i BÖTER och FÖRLORADE AFFÄRER, STÄMNINGAR, STÖLD och så mycket mer… Precis som DE gjorde.

Tidsbegränsat-Erbjudande Exklusivt För VD´s

Finns DINA Kontouppgifter På Dark Web?
Få Sinnesro med Vår 100%
Konfidentiella Dark Web Scan

 

Du har en GIGANTISK MÅLTAVLA ritad på din rygg.

Varför? För som VD är du hackares #1 mål. De vet att du har tillgång till ekonomi, anställdas uppgifter, företags data och allt annat som kundinformation — personnummer, kreditkortsnummer, födelsedagar, hemadresser, e-post, etc.

Lura inte dig själv. Cyberkriminella och hackare kommer inte stanna för NÅGOT för att stjäla dina uppgifter. Och när de väl har ditt lösenord, är det bara en tidsfråga tills de

förstör ditt företag, skrämmer iväg dina kunder och förstör ditt professionella och personliga liv.

Som VD, Är Det DITT Ansvar Att Skydda Ditt Företag, Dina Anställda Och SÄRSKILT Dina Kunder

Det här är ingen skrämseltaktik. Ansvaret för dig som VD är VERKLIGEN 100%. Efter ett data intrång, faller domino brickorna. Böter. Stämningar. Revisioner. Och när media väl får nys om det… hej då kunder.

Dessa industrijättar spenderar MILJONER på IT säkerhet. De har massiva IT-team som arbetar dygnet runt och ser till att de är trygga och säkra. Så, om DE blev hackade, så kan också du och din organisation!

Som VD, vidtar du åtgärder varje dag för att få din verksamhet att växa, öka kundrelationerna och öka din vinst. Men att undvika denna ENKLA 4-SEKUNDERS ÅTGÄRD kan sätta ALLT detta i riskzonen.

Varför Inte Ta 4 Sekunder Nu För Att Skydda Dig Själv, Skydda Ditt Företag Och Skydda Dina Kunder

Vi har ALDRIG erbjudit Dark Web Scan GRATIS. Men eftersom dataintrång är ett så verkligt hot idag — 1 av 3 små till medelstora företag finns på Dark Web — måste vi vara proaktiva när det gäller att stoppa hotet.

Vår 100% GRATIS och 100% konfidentiellt Exklusiva VD Dark Web Scan är din första försvarslinje. Fyll helt enkelt i formuläret på den här sidan med ditt namn och din företags e-postadress (ja, det måste vara ditt företags e-postadress), så utför vi vår Dark Web analys.

Inom bara 24 timmar har du din rapport. Förhoppningsvis kommer ALLT VARA BRA och du kan andas lätt och återuppta dina skyldigheter som VD. Om ditt företag, din vinst och dina kunder är i RISKZONEN, så gräver vi helt enkelt lite djupare för att se till att du är skyddad.

Riskerna Är Verkliga!

Låt inte detta hända dig, dina anställda och dina kunder. RESERVERA DIN EXKLUSIVA VD DARK WEB SCAN NU!

Rättvis Varning: Vad Du Kan Förvänta Dig Om Du IGNORERAR Denna GRATIS VD Exklusiva Dark Web Scan…

Den sekund du hör ordet att det har varit en Cyber Attack, skiftar hela ditt företag till skadekontroll…
Svar Efter Dataintrång: Inkommande kommunikation, massiv utredning och juridiska avgifter står för ca: 10 MILJONER i svarskostnader.

Kunder som Lämnar: Ja, de kommer att lämna i drivor. Speciellt om DERAS information har äventyrats. Räkna med att betala 4 MILJONER i kundförluster.

Identifiering och Eskalering: Detta omfattar kriminalteknisk och utredande verksamhet, krishantering, revisionstjänster med mera. Den genomsnittliga kostnaden som amerikanska företag betalade var 1.07 MILJONER dollar.
[Källa]

Själv klart, under den här tiden … så marknadsför du INTE, säljer INGET, får INTE in någon omsättning.
Vad värre är, som VD, Får DU ALL skuld. Inte ditt IT team. Absolut inte cyberbrottslingen. Allas ögon är på DIG. Du måste möta dina kunder, dina aktieägare, dina anställda och förklarar för dem hur DU kostar dem deras pengar, tid och förtroende.

Men det behöver inte vara ditt öde…
du kan göra något åt detta I DENNA SEKUND!
Helt enkelt ta 4 sekunder och reservera din GRATIS Dark Web Scan nedan — Det är bara för VD:ar och företagledare.