019 765 24 00

Kontakta oss

Endit söker
IT-konsulter

Våra kunder ökar till antalet och vi är därför på jakt efter duktiga medarbetare. Vi letar efter dig med näsa för tekniska lösningar och som gillar att göra affärer. Som en del av Endit ingår du i ett glatt gäng med fokus på kundernas bästa.

Om rollen

Arbetsuppgifterna är många och varierande; problemlösning, drift av IT-miljöer/servrar/klienter, nätverk och mycket, mycket mer. Du är vårt ansikte utåt och ska knyta kundkontakter på ett professionellt och förtroendeingivande sätt!

Om dig

Vi söker dig som vill arbeta och utvecklas som server- och nätverkskonsult i en stimulerande och trevlig miljö. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av liknande arbete där du har drivit och ansvarat för kunders IT-miljö och drift. Du hur tekniken effektivt kan utnyttjas för att uppnå stabila och driftsäkra system för våra kunder. Du har arbetserfarenhet och relevant utbildning inom följande områden:

logotype

Att jobba
hos oss

Vi erbjuder ett ansvarsfullt, stimulerande och utvecklande arbete i ett företag där du själv är en nyckelperson. Vi erbjuder teknisk- och personlig kompetensutveckling.

Varmt välkommen med din ansökan!