Cloud Solutions

Alla molnlösningar från Endit innebär att du får konstant support och sinnesro tack vare vår expertis och dygnet runt-övervakning. Vi förbereder dig för tillväxt.

Ring oss idag! 019-765 24 00

Moln-lösningar

Molnet har förändrat hur den dagliga verksamheten fungerar hos majoriteten av företag. Det gör det möjligt för din personal att komma åt arbete, data och filer från var som helst i världen och samarbeta och kommunicera är enklare än någonsin. Du har också större affärskontinuitet, mobilitet för arbetsbelastningar och haveriberedskap. Om du funderar på att flytta till molnet så har vi alla svar, med all IT- och affärsexpertis som du behöver för att förenkla övergången. Att överföra din teknik till molnet innebär helt enkelt att de fysiska aspekterna av din IT – tillsammans med deras hantering och underhåll – levereras via Internet på en pay-as-you-go prisstruktur.

Spara pengar och utrymme

Eftersom maskinvara, programvara, servrar och program finns i molnet kan du frigöra kontorsutrymme, spara pengar, eliminera lagrings- och kylkostnader, uppgradera din IT i farten och säga adjö till frustrerande teknikhantering för gott.

Moln-tjänster från endit är:

Din teknik kan enkelt växa tillsammans med ditt företag
Vi bygger din IT-lösning runt ditt företags specifika behov
Åtkomst till dina filer och applikationer var som helst, när som helst
Kostnadseffektiv teknik betalar sig snabbare
Om du inte redan är i molnet så går du miste om den ultimata flexibiliteten och samarbetet. Det är dags att du pratar med oss.