Telefoni

I takt med att marknaden blir mer och mer globaliserad krävs det att man tar sig an progressiv kommunikationsteknik för att hålla jämna steg med konkurrensen. Små och medelstora företag som ditt behöver samma avancerade och pålitliga kommunikationslösningar som stora företag gör, men utan de höga kostnaderna eller den frustrerande komplexiteten.

Ring oss idag! 019-765 24 00

En enkel telefoni och växeltjänst

Använd telefoni, växeltjänster, chatt och mycket mer. Nu kan du signa upp ditt företag och börja använda flera av våra tjänster direkt. Helt kostnadsfritt.

Ett nummer – Oavsett operatör

Det spelar ingen roll vilken operatör du har eller hur stort företaget är. Med vår lösning får du ett smart företagsnummer som kopplar samman alla telefoner, så att du och dina kollegor kan svara var ni vill, när ni vill.

Att bygga en växel har aldrig varit enklare

Med en växel slipper dina kunder onödig kötid och de får ett professionellt bemötande genom att de direkt hamnar i rätt kö.

De kan själva tala in en order eller be om att bli uppringd. Vi kan till och med svara på alla dina samtal om du inte har tid. Du fixar det själv via webben på bara några minuter. Svårare än så behöver det inte vara.